Divizionul de abuziere

De când s-a purces la drum serialul alegoric numit „guvernarea Boc”, tertipurile şi abuzurile legislative au ţinut capul de afiş al stagiunilor 2009 şi 2010. Căci teatru este, fie el de păpuşi sau de război.

Curtea Constituţională a demontat şi Legea Învăţământului pe stil nou, şi actele normative pompieristice prin care era demis şi angajat personalul guvernamental sub pecetea loialităţii de partid, şi rocadele partizane din deconcentrate etc. Mai adăugăm şi măsluirea contractului pentru segmentul de autostradă Comarnic – Braşov de către Berceanu şi madam Tiron?

Numai ieri parlamentarii PD au încercat ,prin tentativa de modificare a Statutului Funcţionrului Public, o lovitură de palat parlamentar, în Comisia pentru Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic, condusă de Sulfina Barbu. Un fel de a băga gunoiul sub preş. Tot favorizând funcţionărimea politică a partidului de guvernământ, după ce abuzurile sancţionate de CCR trebuiau stopate în termen de 45 de zile, termen deja expirat de multişor.

Se apropie Paştele şi guvernul Boc pliază pe linia melodică binecunoscută alte stihuri: PD a abuzat de toţi, cu vrerea-i pre lege călcând, şi celor din familie, favoruri dăruindu-le!

Reclame

Despre Horia Pană

Licenţiat şi master în Ştiinţe Poliitce
Acest articol a fost publicat în Politica în pioneze. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s