De sub teascul presei

Horia Ghibuţiu, în editorialul din Evenimentul Zilei, se întreabă „Cine vine după Băsescu?”. La câtă nelinişte provoacă unora subiectul, probabil că potopul.

Tot în Evenimentul Zilei, într-un interviu, doctorul şi deputatul „independent” Tudor Ciuhodaru le recomandă colegilor Viagra, ca să le învie ce le-a adormit pe fotoliile Parlamentului. Deşi băieţii cu pricina şi-o bagă şi-aşa.

Gândul ne informează că avem în proprietate 1.498.492 mp de găuri pe şosele patriei, respectiv 80% din infrastructura rutieră e mâncată de moliile de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Jurnalul Naţional ne lămureşte cât de cât. Una dintre moliile CNADNR, Doina Tiron, poartă la gât, în urechi, pe mâini şi pe degete tot ce nu a încăput pe declaraţiile sale de avere.

Şi pentru ca toate acestea să capete un non-sens, Poliţia Rutieră propune sancţionarea celor care fac slalom pe şosele. Băieţi, poniţi de daţi în gropi!

Cristian Mihai Chiş, scria azi-noapte, la Ziare.com, cum Marea Înviere a fost, în mod tradiţional de altfel, o Mare Crăpelniţă. Bine încheiat articolul: „Fericiţi cei plini cu frigiderul, că ei se vor îndestula!”

La Antena 3, doamna Loto-Mincă vitupera că „oamenii nu vor să vadă programul familiei lui Emil Boc de Sărbători, la televizor, ci muzică populară sau muzică uşoară”. Şi-atunci, madam Mincă-Ghervasuc s-a lipit de sticla micului ecran să se-arate cât e de populară şi uşoară pentru cei din colegiul 19. Nici o problemă. Oricum, Piedone s-a decis. Pentru suma de 500.000 € „Corabia Piraţilor” va acosta în Sectorul 4.

Dă-ne Doamne încă o şansă, că pe asta nu ştim unde am pus-o!

Reclame

Despre Horia Pană

Licenţiat şi master în Ştiinţe Poliitce
Acest articol a fost publicat în Mass-media/Bloguri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De sub teascul presei

  1. victorionescu zice:

    Cine stie daca o sa mai avem? Hristos a Inviat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s