Planeta internauţilor „de bine”

Ceea ce vedeţi mai jos sunt spicuiri din comentariile de ieri şi de azi de pe Ziare.com, la adresa lui Mihai I, regele României şi şeful statului până în 1947.

Semnatarii rândurilor citate, pe care i-am lăsat într-un anonimat mai adânc decât cel al avatarurilor după care se ascund, arată în toată abominabila lor structură semialfabetizată cam care e nivelul cultural şi moral al unei bune părţi din populaţia internet-ului romanesc.

Într-o societate în care liderul statului preamăreşte mediocritatea aducătoare de „succesuri”, vârful de utilitate este reprezentat de tinichigii auto şi ospătari, inculţi, agramaţi, dar solidari cu impostura şi josnicia cauţionată oficial.

„Ce tot aveți cu regele? Credeți că el ne scoate din căcat? Are o mașină de făcut aur din chiatră seacă și noi nu știm? A fost, îl respectăm, dar gata…”

„Care tron? Că ăsta are nevoie de pamperşi… Face din picioare, culcat, atârnat şi spânzurat. N-are nevoie de tron; ăla e pentru oameni normali.”

„Unde a scuipat Fane Spoitoru poate pune limba Mishou de Dâmbovitza…”

„Acolo unde a botezat Fane Spoitoru, se poate…bâlbâi şi Mishou-cel-rupt-în-dos-până-să-aibe-porţie-la-buget.  Să nu uitaţi să puneţi nişte manele ca să meargă pe gângureala ăluia. NU uitaţi să deschideţi larg geamurile! Pute.”

„Nu-i nimic, întreabă-l pe Mihăiţă căcăciosul…”

„Ce-a suferit Mishou?! O jenă de la jartele?”

„Ăla e cea mai mare pată pe obrazul României. O trădare la nivel înalt, urmată de cotropirea ţării de către bolşevici.  Haida-deh, cu iepele lui Mishou pe pârtie!”

„De unde aţi inventat pentru acest infractor cuvântul hăituire? Trebuia arestat imediat cum a pus piciorul pe pământul României pentru cele 42 de tablouri de patrimoniu pe care le-a furat la plecarea din ţară! De ce cădeţi în limbă faţă de acest infractor?”

„Mishou zicea că a plecat cu mâna în buzuna (adica pe pulă).”

„Păi n-a fost frate de cruce cu Stalin? Nu s-au premiat reciproc?”

„Şi dacă această fosilă mişcatoare decedează înainte de data de 25 octombrie, cine suportă aceste cheltuieli făcute până acum?”

„Tu eşti Mishule? Că văz că te bâlbâi rău!”

„Invitaţia fostului suveran în Parlament este absolut gratuită şi un nonsens! Este dacă vreţi, o ocazie a opoziţiei de a se masturba în live, în faţa preşedintelui, operaţiune la care au aderat şi căţiva pdl-işti dezinformaţi sau inconstienţi!”

„Regele era un vătaf mai mare. Asta a fost şi asta este realitatea: Mishou a trădat; n-a fost capabil să se ridice la nivelul rolului.”

„Rege de carton, laş, care trebuia să-şi dea viaţă ptr. ţară, ne vinde la ruşi, prin incompetenţă sau cu bună ştiinţă ucigînd mii de ofiţeri români, pe deasupra fură şi cele mai de valoare lucruri.”

„TRĂDătorul rege mihai! Cine e interesat să caute pe regelemihai blogspot. Nimicul ăsta de ex-rege a trimis sute de mii de români în Siberia şi la moarte şi a predat ţara necondiţionat ruşilor!”

Reclame

Despre Horia Pană

Licenţiat şi master în Ştiinţe Poliitce
Acest articol a fost publicat în De prin lume adunate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s