Politică de duminică (2)

Atelierul  de contactori. George Maior, directorul SRI: „Politicienii să nu încerce să intre în contact cu ofiţerii SRI.” Vor fi contactaţi când nevoile cer asta. Sau, mult mai simplu, vor fi permanent conectaţi la tehnica specifică, astfel încât legătura să nu fie niciodată întreruptă.

Frunzăverde – un gunoi. Şi pentru că s-a tăiat atâta frunză la câini câtă iarbă, şi ce-a fost verde s-a uscat, PDL l-a contractat pe Silviu Prigoană pentru programul „ROmânia SALubră”. Mai întâi la Bucureşti şi-apoi unde nimereşti. Se pregăteşte Cezar Preda. Şi-n Buzău stă gunoiul căcălău.

Bună dimineaţa, Sebi! Sebastian Lăzăroiu către Ponta: „Ştiu şi cine eşti şi ce joc faci!” Felicitări! Despre tine ştim ce jocuri faci. Dar, de fapt, cine eşti?

Ba da nu. Vasile Blaga: „Discuţii sunt întotdeauna într-un partid…Puncte de vedere diferite pot să apară până la luarea unei decizii, după care fiecare se conformează…Ştiu că nu au fost discuţii în contradictoriu.” Erau pe când nu se vedeau, azi le vedem dar nu-s.

Cu un ochi la plăcinte, cu-altul la cele sfinte. Organizaţia municipală şi Organizaţia Judeţeană a PDL au hotărât să susţină pentru funcţia de primar pe preotul Paul Negoiţă, candidat independent, actual consilier municipal. Nu ştiu cum vede Traian Ungureanu chestia asta. Cât timp Cezar Preda îndrumă PDL spre lumea celor drepţi, TRU transformă „centaurul dreptei” (Frunzăverde) în „pudel”. Fiecare cu optica lui.

Vinovaţii fără vină. „Cu ce este vinovat domnul Boc pentru decizia unui lider de a pleca din partid, pe motivele invocate: stat poliţienesc, descentralizare?”, se întreabă Teodor Stolojan. Bună dimineaţa, dragă Stolo! Boc tocmai ce fusese aproape 4 ani prim-ministru. Sau n-a fost?

Ce-am decis şi n-am decis, în marja de eroare. „Din păcate, în scorul votului la Capitală dl Preda este undeva în marja de eroare”, a declarat Elena Udrea. „Avem şi un şef de campanie, cel mai bun posibil, campania de la alegerile din noiembrie 2012 va fi condusă de Cristian Popescu Piedone”, a spus Udrea la întâlnirea uneperiştilor din Bucureşti şi Ilfov pe 13 decembrie, anul trecut. Alianţa cu UNPR a căzut. „Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli… Noi am rămas, până ieri (vineri, n.r.), pe ce am decis”, a reevaluat Elena Udrea situaţia.

Anunțuri

Despre Horia Pană

Licenţiat şi master în Ştiinţe Poliitce
Acest articol a fost publicat în Politică de duminică. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s